Babyliss Curl Secret C1050E Krultang

28 juni 2018

Anker

[]

Krullen maken met de Babyliss Curl Secret krultang

Krullen maken als een pro met de Babyliss Curl Secret krultang

Altijd al gedroomd van mooie krullen maar is zelf krullen maken niet aan jou besteed? De Babyliss Curl Secret is de ideale oplossing. Met deze automatische krultang maak je zelf krullen in no time!

  • Compacte krullen maken? Grove krullen of golven om je beach look te vervolledigen? De Curl Secret doet het grote werk voor jou én de krullen blijven lang in model.
  • De C1050E Babyliss krultang heeft een ionische functie die statisch haar voorkomt en zorgt voor een glanzend resultaat. Bye bye pluizige krullen!
  • Is het snoer van je krultang altijd net te kort? De C1050E Babyliss Curl Secret heeft een extra lang snoer (3 m) die met je meebeweegt en niet in de knoop geraakt.
  • De keramische coating beschermt je haardos tegen de hitte van de krultang en verdeelt de warmte tijdens het krullen. Het resultaat? Een krul zoals jij het wenst: glanzend zacht en helemaal perfect.
  • 3 timer instellingen om het soort krul te kiezen en 2 temperatuurinstellingen (185 °C voor dun en normaal haar en 205 °C voor dik haar).
  • De Babyliss Curl Secret wisselt automatisch de krulrichting voor natuurlijk ogende krullen.
Anker

[]

Hoe werkt Babyliss Curl Secret?

Borstel je haren glad en neem een lok vast (niet meer dan 3 cm breed). Selecteer welke soort krul je wilt maken (timer instelling) en de temperatuur in de instellingen van je Babyliss Curl Secret. Hou de Curl Secret met de opening dicht tegen het hoofd. De krultang verwittigt je met een geluidssignaal wanneer de krul klaar is en je de Curl Secret mag loslaten. Laat de lok even afkoelen voor je je haar kamt of verder stylet met fixeerproducten.

Anker

[]

Babyliss krultang c1050e curl secret
129,99
Babyliss krultang

Liever een andere Babyliss krultang?

Er is een krultang voor iedereen. Ontdek ze via de knop hieronder!

Babyliss krultang assortiment

Hoe maak je perfecte krullen zonder ongelukjes?

De Babyliss Curl Secret heeft 2 temperatuurinstellingen naargelang je haartype. Gebruik de juiste temperatuur om de bekende krultang fail zoals hiernaast te voorkomen. Geef toe, je maakt je klaar voor die super exclusieve beachparty waar de man op wie je stiekem een oogje hebt ook zal zijn... En dan maak je dit mee! Beter voorkomen dan genezen dus. De Babyliss Curl Secret is lief voor je haar en met onze 5 tips hieronder zijn ongelukjes tijdens het krullen maken verleden tijd.

Anker

[]

Babyliss Curl Secret, 5 tips voor perfecte krullen

Onze 5 tips voor perfecte krullen

Tip 1: Bereid je haar voor

Voorbereiding is key! De hitte van een krultang is niet lief voor je haar. Veelvuldig krullen maken raden we niet aan want onze haren zijn niet goed bestand tegen zo’n warmte. Door je haar voor te bereiden op het krullen kan je de schade beperken. Dat doe je met een speciaal beschermend product tegen de hitte (meestal een spray). Deze spray legt een beschermend laagje op je haar en voorkomt ook het pluizen. Daarna kam je je haardos goed door zodat alle knopen eruit zijn. Wacht tot je haar terug droog is om eraan te beginnen want nat haar kan verbranden.

Anker

[]

Tip 2: verdeel je haar met speldjes of elastiekjes

Te veel haar in één keer krullen is geen goed idee. Je zal geen mooie krul krijgen en deze zal ook niet lang blijven. Verdeel daarom je haar in secties op je hoofd. Steek de lokken die je niet meteen nodig hebt op met speldjes of maak een dot bovenaan je hoofd. Start altijd met krullen onderaan bij je nek en oren en ga zo laagje per laagje naar boven.

Tip 3: haal je haar tijdig uit de krultang

Laat je haar niet te lang rond de krultang zitten want door de hitte zou je haar kunnen verbranden en afbreken (de video hierboven toont hoe het niet moet). Heb je dun en licht haar? Kies dan voor een lagere temperatuur. Heb je dik haar? Dan kan je haar een hogere temperatuur aan. De Babyliss Curl Secret geeft d.m.v. een geluidssignaal aan wanneer de krul klaar is en je de lok uit de krultang kan halen. Handig!

Tip 4: wissel de krulrichting af

Voor natuurlijke krullen wissel je de krulrichting af. Krul een lok naar je gezicht en daarna een van je gezicht weg. Te veel gedoe? De Babyliss Curl Secret krultang wisselt automatisch van richting. Waarom moeilijk maken als het makkelijk kan?

Anker

[]

Babyliss Curl Secret krultang kopen

Tip 5: laat je krullen even met rust

Ga niet meteen na het krullen met je vingers door de krul. Laat de krul afkoelen en fixeer ze pas op het einde met stylingproducten.

Anker

[]

Anker

[]